محل تبلیغات شما

مواد لازم:

مرغ برای هر نفر یه تكه
آلو قیسی برای هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سیاه برای هر نفر 2 تا 3 عدد
پیاز 2 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه مقداری

طرز تهیه:

1. مرغ رو با كمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

2. هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقیقه ) غذای ما آماده است.

نكته:

1. این خورش باید آب كمی داشته باشد.

2. اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

3. پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

4. میزان شكر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.

5. طعم این غذا با وجود شكر و آلو سیاه, ملس می باشد.

Image result for ‫عکس آلو مسمای گیلانی‬‎

آلو مسمای گیلانی

کوکو مرغ گیلانی (چغرتمه بادکوبه ای)

جعفری قرمه گیلانی

غذا ,مرغ ,آلو ,نفر ,سرخ ,آلوها ,هر نفر ,برای هر ,2 تا ,و آلو ,تا 3

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Cheap NFL Seattle Seahawks Jerseys Come into the Market, Rush to Buy. James's game my galaxy world fontimenma ... mutseroled شعر های کرمانجی (قاسمعلی رحمانی) postpimarcent هر آنچه میخواهید به رایگان دریافت کنید clinaflansa