محل تبلیغات شما

کوکو بادکوبه ای، غذایی از نواحی سر سبز گیلان است که اسم سنتی آن کوکو چقرتمه بادکوبه ای است و به دلیل استفاده از مرغ به آن کوکو مرغ نیز می گویند.

مواد لازم:

مرغ پخته ۱کیلو
تخم مرغ ۸ عدد
پیاز داغ طلایی ۴ ق غ
زعفران آب زده ۳ ق غ
آب لیمو ۳ ق غ
ماست چکیده ۲ ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص:

کره ۵۰ گرم
آرد ۱ ق غ
جعفری ریز شده ۳ ق غ
رب گوجه فرنگی ۴ ق غ
زعفران آب زده ۲ ق غ
سس گوجه فرنگی ۲ ق غ
سس تند ۱ ق چ
آب مرغ ۱ لیوان
نمک و فلفل

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را خوب بزنید تا یک دست شوند. سپس نمک و فلفل را به همراه ماست اضافه کرده و هم بزنید. پیاز داغ ها را اضافه و مخلوط کنید. مرغ را ریز کرده و به مواد بیافزایید، سپس آبلیمو و زعفران را ریخته و مواد را مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسب داغ کرده، مواد را اضافه و کف ظرف صاف کنید، سپس در طبقه وسط فر با درجه ۲۲۰-۲۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

تهیه سس کوکو مرغ:

کره را آب کرده، آرد را بیافزایید و ۳ دقیقه تفت دهید. آب مرغ را افزوده هم بزنید تا آرد گلوله نشود. رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید و بر روی حرارت هم بزنید. زعفران آب کرده و جعفری ریز شده را نیز افزوده و بعد از کمی حرارت در ظرف مناسب بریزید. سس گوجه و سس تند را اضافه و سرو کنید.

Image result for ‫عکس کوکو بادکوبه ای‬‎  

آلو مسمای گیلانی

کوکو مرغ گیلانی (چغرتمه بادکوبه ای)

جعفری قرمه گیلانی

مرغ ,ق ,کوکو ,آب ,بزنید ,سس ,را اضافه ,۲ ق ,۳ ق ,و فلفل ,هم بزنید

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

laipodacul گروه درسی عربی دوره ی اول متوسطه استان کردستان فروش آنلاین میزوصندلی ناهارخوری کمجا testpelcentpret مطالب و اخبار استخدامی مرتبط با شیمی و نفت و گاز و پتروشیمی flexmytesmi فایل کده دانشگاهی setttruseblai پنیر ایران سکوت شب