محل تبلیغات شما

مواد لازم :

سبزی شامل تره و جعفری از هر کدام به نسبت مساوی کلا” ۵۰۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی خام  ۱ پ

رب ۲ ق غ

پیاز درشت ۱ عدد

گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم

آبغوره ۲ ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه :
پیاز رو نگینی خورد کنین و تفت بدین تا کمی طلایی رنگ شود .گوشت را اضافه کنین و اجازه بدین با گوشت و روغن تفت بخوره . ادویه ها رو اضافه کنین و با گوشت تفت بدهید .بوی ادویه که بلند شد و سرخ شد لوبیای خیس خورده رو اضافه کنین و اجازه بدین ۱۰ دقیقه با حرارت کم تفت بخورد .

بعد ۲ لیوان آب اضافه کرده و حرارت رو کم کنین و اجازه بدین تا لوبیاها و گوشت پخته شوند.در تابه دیگری سبزی خرد شده رو  به آرامی با روغن تفت دهیدنکته : سبزی این خورش نباید مثل سبزی قرمه سبزی خیلی سرخ شود همین که از حالت خامی درومدو تغییر رنگ داد کافیه.

بعد از اینکه سبزی سرخ شد رب را اضافه کنید و با سبزی کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود و بعد آبغوره را اضافه کنید.سبزی اماده شده را به قابلمه گوشت اضافه کنید . اجازه دهید خورشتتان جا بیافتد و به روغن بیافتد .



Image result for ‫جعفری قورمه گیلانی‬‎


آلو مسمای گیلانی

کوکو مرغ گیلانی (چغرتمه بادکوبه ای)

جعفری قرمه گیلانی

سبزی ,گوشت ,تفت ,کنین ,رو ,بدین ,کنین و ,و اجازه ,اجازه بدین ,را اضافه ,اضافه کنین

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

* ڪـلــبــﮧ تابستونی 6 ایـرآنـﮯ * معرفی سایت های کسب درامد کلبه ی حکایت ها Aura's game سیدمرتضی حسینی بیدگلی tnambullomend جامعه شناسی maxdetafna billige fodboldtrøjer 2016|fodboldtrøjer born online butik مطالب اینترنتی