محل تبلیغات شما
مواد لازم:
باقالی مازندرانی  تازه 2 کیلو
سرکه
نمک
سماق
فلفل سیاه
گلپر
طرز تهیه

ابتدا  باقالی تازه را از پوست (غلاف)درآورید. اگر باقالی خشک باشد به مدت یک روز در آب سرد بخوابانید.

پس از شستن باقالی، در ظرفی که بشود دو برابر اندازه باقالی آب ریخت، باقالی را ریخته و سپس تا دو برابر باقالی روی آن آب بریزید و در ظرف را گذاشته و روی اجاقی با شعله ای متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید. حواستان باشد که تا جوش آمدن آب سعی کنید بالاسر باقالی بمانید چون وقتی آب به نقطه جوش رسید باعث به حرکت درآوردن باقالی در ظرف شده و در نتیجه باعث سرریز شدن آب از ظرف می شود.

وقتی آب به نقطه جوش رسید سعی کنید تا حدی شعله را کم کنید که فقط آب داخل ظرف بیرون نریزد و حرکت های دورانی باقالی در ظرف ادامه داشته باشد که این عمل تا پختن باقالی حداقل 45 دقیقه طول خواهد کشید البته زمان پخت باقالی بسته به جنس آن دارد.
در این مدت حداقل سعی کنید هر 10 دقیقه به 10 دقیقه سری به ظرف باقالی زده و باقالی را یکی دو بار خوب هم بزنید و سپس در قابلمه را بگذارید.

وقتی باقالی خوب پخته شد، مقداری از آب باقالی را دور ریخته تا جایی که آب و باقالی تقریبا هم سطح شوند.

مقداری سرکه و فلفل، بسته به ذائقه و علاقه خود، در باقالی ریخته و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا خوب با آب و باقالی مخلوط شود،

پس از آن نمک را به مواد بیافزایید تا جایی که مزه شوری آب را حس کنید. سعی کنید زیاد شور نشود. سپس باقالی ها را در بشقاب ریخته با گلپر و سماق میل کنید.

Image result for ‫باقالی پخته با گلپر‬‎     Image result for ‫باقالی پخته با گلپر‬‎

آلو مسمای گیلانی

کوکو مرغ گیلانی (چغرتمه بادکوبه ای)

جعفری قرمه گیلانی

باقالی ,آب ,ظرف ,ریخته ,دقیقه ,سعی ,سعی کنید ,و باقالی ,آب به ,باقالی را ,در ظرف

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

itepavim Nina's info پژوهش نگار آذران کد(AZARANcad) slimdaisuscha کتاب فروشی سازمان مدیریت صعتی طراحی مکانیزمها و دینامیک ماشین مرکز تعمیرات فانیها کامپیوتر کلیک شبستر